Cine suntem?

Hostminds.ro este deținut și operat de către:

  • SC BUTICUL MIRACULOS SRL
  • Nr R.C: J40/17577/2017
  • CUI: RO38366042
  • Adresa Sediu: Str. Oaspetilor, nr. 41, Sector 1, Bucuresti, cp 013866

Ce date personale colectăm

Solicităm de la viitorii clienți informații de identificare și contact, cum ar fi adresa de domiciliu, nume și prenume, e-mail, CNP etc.
Datele furnizate de clienți pe parcursul încheierii contractului sau ulterior acestuia, vor fi folosite exclusiv în vederea executării acestui contract.
În timpul vizitării site-ului nostru www.hostminds.ro, înregistrăm paginile vizitate, data și ora precum și IP-ul dvs.
Orice date colectate de la clienții noștri precum și datele încărcate pe server de către clienți sunt absolut confidențiale și vor fi folosite strict în scopul furnizării serviciilor achiziționate.
Toate datele deținute de către noi (incluzând fișierele încărcate în serverele web de către clienți) sunt stocate pe servere situate în București – România și ca o copie de siguranță pe servere aflate în Amsterdam – Olanda.

Cu cine partajăm datele dvs.

Toate datele colectate se păstrează de către noi și vor fi furnizate unor terți doar pentru înregistrarea de domenii, activarea de conturi G Suite de la Google sau emiterea de certificate SSL.

Cât timp vă păstrăm datele

Datele dvs. de identificare se păstrează pentru o perioadă nedeterminată și vor fi folosite doar pentru consultarea istoricului comenzilor, trimitere de informații promoționale și informative despre serviciile noastre (cu posibilitate de dezabonare permanentă cu un singur click și oricând) precum și pentru evidența contabilă.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.

Ne puteți cere să ștergem datele dvs. de identificare pe care le deținem dar nu mai devreme de 60 de luni de la încetarea furnizării tuturor serviciilor achiziționate.
Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.
Asupra datelor încărcate de către dvs. pe servere (fișiere ce alcătuiesc site-ul web, baze de date, e-mailuri primite și trimise etc) aveți control aproape total, le puteți șterge oricând din contul dvs. și puteți solicita din ziua următoare încetării contractului de găzduire să vă fie șterse toate datele din toate backup-urile deținute de către noi.

Statistici site

Folosim Google Analytics pentru analizarea traficului www.hostminds.ro și prin urmare este posibil ca anumite date cum ar fi IP, dată, oră, browser, rezoluție monitor etc să fie procesate de către Google în vederea oferirii de date statistice.

Acasă